Maak kennis met Medi Derma Clinic

Medi Derma Clinic is een huidtherapeutische kliniek. Sinds januari 2023 is Medi Derma Clinic geopend in Apeldoorn. Medi Derma Clinic is gespecialiseerd in huid- en laserbehandelingen voor iedereen, ongeacht huidtype of huidskleur. Graag deel ik mijn kennis en ervaringen en doe nooit loze beloftes. Bij Medi Derma Clinic kun je rekenen op eerlijk en betrouwbaar advies. Ik richt mij volledig op jouw persoonlijke hulpvraag. Mijn missie is simpel: ik streef naar de hoogste kwaliteit, veiligheid en tevredenheid voor al mijn cliënten.

 

Erkende huidtherapeut

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Een huidtherapeut is een paramedisch specialist die een gezonde, zieke of beschadigde huid behandelt.

Huidtherapie is een beschermde titel, vastgelegd in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34) en voor huidtherapeuten geldt ook de kwaliteitsregistratie in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

 

Vergoeding

De huidtherapeut is direct toegankelijk, wat inhoudt dat er zonder verwijzing een afspraak kan worden gemaakt. Als huidtherapie binnen de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekering valt, komen de behandelingen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. De vergoedingen verschillen sterk en zijn afhankelijk van jouw zorgverzekering en de indicatie. Raadpleeg jouw zorgverzekeraar om na te gaan waar je recht op hebt.

BETÜL | Huidtherapeut

In 2021 ben ik als huid- en oedeemtherapeut afgestudeerd aan De Haagse Hogeschool.

Al van kinds af aan had ik passie voor de huid. Dit kwam voort uit dat mijn moeder ook schoonheidsspecialiste is. Daarnaast kampte ik zelf tijdens de puberteit met puistjes en probeerde zelf van alles uit. Hetzelfde geldt voor eczeem. Zodoende ben ik op advies van mijn moeder gestart met de opleiding Allround schoonheidsspecialiste gevolgd met Huidtherapie.

Als huidtherapeut begeleid en adviseer ik mensen met huidproblemen en behandel de gezonde, zieke of beschadigde huid. Denk hierbij aan huidproblemen, zoals: acne, littekens, goedaardige plekjes, vlekjes op de huid, couperose en pigmentstoornissen.

IMG_4402