Ben je het zat om steeds opnieuw te moeten scheren of epileren? Bij Medi Derma Clinic begrijpen we dat je op zoek bent naar een effectieve, veilige en langdurige oplossing voor ongewenste haargroei. Daarom bieden we permanente laserontharing aan met de Gentle Max Pro Plus, een van de meest geavanceerde laserapparaten op de markt. Dit zorgt voor een blijvend gladde huid zonder de zorgen van dagelijks scheren of pijnlijke ontharingsmethoden. Maak vandaag nog een afspraak bij Medi Derma Clinic en ontdek wat we voor je kunnen betekenen!

Gentle Max Pro Plus

Bij Medi Derma Clinic gebruiken we de Gentle Max Pro Plus specifiek voor permanente laserontharing omdat het haargroei bij de bron aanpakt. De laser vernietigt de haarzakjes, wat betekent dat de haartjes na verloop van tijd niet meer terugkomen. Dit maakt het een ideale oplossing voor iedereen die af wil van ongewenste haargroei op bijvoorbeeld de benen, oksels, bikinilijn of gezicht.

De Gentle Max Pro Plus combineert twee krachtige lasertechnologieën, namelijk de Alexandriet-laser en de Nd:YAG-laser. Hierdoor is permanente laserontharing geschikt voor alle huidtypes en haarkleuren. Het unieke aan dit apparaat is dat het zeer snel en effectief werkt, waardoor je minder behandelingen nodig hebt om langdurige resultaten te bereiken. Dankzij de geïntegreerde koeltechnologie voelt de behandeling een stuk milder aan en wordt het ongemak vermindert.

STAP 1 | persoonlijk behandelplan

We starten het behandeltraject altijd met een gratis en vrijblijvend consult, waarna we een persoonlijk behandelplan opstellen.

STAP 2 | behandeling

Samen kiezen we de behandeling uit die het beste bij jou past, zodat jij straks weer vol zelfvertrouwen in het leven staat.

STAP 3 | nazorg

We zullen je begeleiden vanaf het moment dat je hier binnenstapt tot aan de laatste stap die je van ons verlangt en nodig hebt.

De voordelen van permanente laserontharing

  • Langdurige resultaten: Permanente laserontharing vermindert haargroei aanzienlijk, waardoor je langdurig van een gladde huid kunt genieten.
  • Tijdbesparend: Je hoeft niet langer regelmatig te scheren of epileren, wat tijd bespaart in je dagelijkse routine.
  • Minder pijn: De behandelingen zijn over het algemeen minder pijnlijk dan traditionele ontharingsmethoden, vooral door de toepassing van koeltechnologie.
  • Veilig voor alle huidtypes: Moderne lasertechnologieën zijn geschikt voor diverse huid- en haartypes, waardoor vrijwel iedereen kan worden behandeld.
  • Behandeling van ingegroeide haren: Permanente laserontharing kan helpen ingegroeide haren te voorkomen en te behandelen, wat zorgt voor een gezondere en rustigere huid.
  • Verbeterde huidkwaliteit: Naast het verwijderen van ongewenste haren kan laserontharing ook bijdragen aan een verbeterde huidstructuur en -uitstraling.
  • Geringe bijwerkingen: In vergelijking met andere methoden zijn de bijwerkingen minimaal en herstelt de huid doorgaans snel.
  • Minder kans op huidirritatie: Laserontharing veroorzaakt minder irritatie dan scheren of waxen, wat vooral gunstig is voor gevoelige huidtypes.

Wat kost een behandeling?

De kosten van behandelingen met de laser variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type behandeling, het te behandelen gebied en het aantal benodigde sessies. Omdat iedere huid en elke situatie uniek is, stellen we bij Medi Derma Clinic een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen. Tijdens de eerste afspraak kunnen we een inschatting geven van het aantal behandelingen dat nodig is en de bijbehorende kosten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Gentle Max Pro Plus? Maak dan vandaag nog een afspraak en ontdek wat deze geavanceerde laser voor jou kan betekenen. Je kunt erop vertrouwen dat je bij ons in goede handen bent, van het eerste consult tot aan de nazorg. Plan hier direct je afspraak! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Maak vandaag nog een afspraak bij Medi Derma Clinic en ontdek hoe we jouw huid en zelfvertrouwen kunnen verbeteren!

Heb je een vraag?

Wij zijn er voor jou en voor jouw huid en helpen jou dan ook graag verder.

Verzenden