Goede service. Duidelijk en transparant service. Zij is zeer flexibel en goede begeleiding. Aanbeveling op gebied van huidbehandeling.

7 Sumarian

Mijn ervaring met Medi Derma Clinic was zeer positief! Ik had aan mijn ooglid vlak bij oog een irritante gerstekorrel. Deze moest verwijderd worden. Betül is kundig professioneel vriendelijk en heeft mij binnen 2 dagen tijd geholpen. Gister kennismaking volgende dag geholpen. Zij legt alles goed uit en geeft een goede uitleg. Tevens werkt zij hygiënisch en nabehandeling indien nodig. Dit zat bij mij bij de prijs inbegrepen een goede prijs kwaliteitsverhouding fantastisch. Ze heeft een net hygiënische praktijk die gevestigd is in de Praktijk te Apeldoorn. Zeker een aanrader!!

Peter Konijnenberg

Fijne behandeling, goed advies. Ik raad deze kliniek zeker aan!

Sergio Aragones

Fijne behandeling ondergaan voor huidverbetering. Tijdens de behandeling werd alles goed en duidelijk uitgelegd. Zal er zeker nog een behandeling boeken!

Selina

Een kundige huidtherapeut. Ze stelt de klant gerust, kijkt heel goed naar de huid en de mogelijke passende behandeling. Ik ben voor een peeling geweest, erg tevreden. Volgende maand heb ik weer een afspraak.

Yasemin Basar

Duidelijke en vriendelijke communicatie met medidermaclinic.
Goed geholpen en bij het wachten een heerlijk kopje koffie gekregen.

Leroy Veldhuis

Erg tevreden over de behandeling en klantvriendelijkheid bij Medi derma clinic! De verschillende mogelijkheden zijn van tevoren goed met mij besproken en ook van het voortgangsproces word ik na elke behandeling ingelicht. Ik voel mij erg op mijn gemak. Ze is altijd in voor een praatje en ook voor vragen of tips kan ik altijd bij haar terecht. Echt een aanrader!

Amy Vermaat

Super tevreden! Ik word altijd goed geholpen door de lieve huidtherapeute. Ze is super vriendelijk, weet wat ze doet en denkt altijd met je mee. Mijn huid ziet er na een aantal behandelingen al een heel stuk beter uit! Voor mij het uurtje rijden zeker waard!! Ik zal iedereen Medi Derma Clinic aanraden!

Sadey Yildiz

Ik ben bij Medi Derma Clinic geweest voor coagulatietherapie (verwijderen van huidoneffenheden). Zeer tevreden over zowel het resultaat als de therapeute. Zij is vriendelijk, stelt je als klant op je gemak en is heel kundig. Iemand die haar vak verstaat. Echt een aanrader!

Susan Weijters

Betül is een erg deskundig huidtherapeute bij wie je snel op je gemak voelt. Duidelijk in haar informatie en altijd bereid om mee te denken!
Ze is erg goed met haar vak bezig en ik kan haar van harte aanbevelen!

Ria Van Duijn